Lépés Rádió

Lépés Rádió

Listen Lépés Rádió (192kbps)

Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! | LépésRádió

https://lepesradio.hu/
Egy Lépéssel Közelebb Hozzád!
A Lépés Rádió 2009 novemberében alakult. Tulajdonosa az Egyesület a Sérült Emberekért. A rádió zenei palettáján a 90-es évektől napjainkig változatosan napjaink kedvenc slágerei és a mult közismert felvételei egyaránt megtalálhatóak, így nem minden esetben muszáj várnod a kívánságműsorra, mert lehet, hogy kedvenc felvételed éppen most szólal meg adásunkban. Rádiónk jelenleg Online Rádió ként működik, viszont hosszútávú terveink között szerepel a földi sugárzás is. Célunk elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzuk a társadalom többi rétegéhez, illetve, hogy a hallgatók sok, számukra tetsző zenét halljanak a rádióban. Ebből kifolyólag választottuk szlogenünknek az „Egy Lépéssel Közelebb Hozzád”. Rádiónk a 15 – 45 év közötti korosztályt célozza meg első sorban, így műsortervünket igyekszünk úgy alakítani, hogy nemcsak a tizenévesek, hanem a negyvenes korosztály is megtalálja benne kedvenc felvételeit, műsorait. No, nem kell megijedni, azért jóebédhez szól a nóta nem lesz. :) De magyar zenei műsorok, régi slágerek, retro műsorok, hírek, időjárás és még előreláthatólag vallási műsor is megtalálható lesz a palettán. Gyere, és hallgasd kedvenc rádiód, a Lépés Rádiót, és lépj velünk minden reggel az iskolába, a munkahelyre, vagy térj haza este otthonodba! Mi mindig igyekszünk igényes és szórakoztató zenei és beszélgetős műsorokkal kiszolgálni! Gyere, és tarts velünk! A Lépés Rádió nem kereskedelmi rádió, a műsorvezetők/műsorkészítők munkájukat anyagi ellenszolgáltatás nélkül végzik.
Lépés Rádió is a Hungarian radio station that broadcasts from Budapest. It plays a variety of music genres, including electronic, pop rock, and top hits. The station is available in Hungarian and broadcasts 24 hours a day. It is known for its upbeat and energetic music, as well as its wide variety of music genres. The station also features interviews with artists, news, and other programming. Lépés Rádió is a popular choice for those looking for a fun and entertaining radio station.
Country: Hungary
Languages: Hungarian
You can listen : Avicii, Calvin Harris, David Guetta, Dua Lipa, Ed Sheeran, Imagine Dragons, Jonas Brothers, Justin Bieber, Katy Perry, Kygo, Maroon 5, Martin Garrix, Marshmello, OneRepublic, Post Malone, Robin Schulz, Sam Smith, Sia, Sigala, The Chainsmokers, The Weeknd, Tiësto, Zara Larsson, Bastille, Charlie Puth, Coldplay, Daft Punk, Disclosure, Foster the People, Kungs, Lana Del Rey, Macklemore && Ryan Lewis, Mumford && Sons, Of Monsters and Men, One Direction, Pharrell Williams, Red Hot Chili Peppers, Twenty one pilots

Similar Stations