Albania News 24 TV

Albania News 24 TV

Listen Albania News 24 TV

Balkanweb.com – News24 – Kryesore | Lajm i fundit

http://www.balkanweb.com/
Balkanweb, is the first interactive site about balkan region. The most clicked web in Albania. BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme të gjithë shqipërinë dhe rajonin, ajo i përfshin të gjitha kategoritë: shqipëri, politike, kosovë, sociale, ekonomi, sport, kronika, lajme me orë, periferi, rajon, bota, analiza, intervista, kulturë, teknologji, informatikë, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri etj.
Albania News 24 TV is a radio station based in Tirana, Albania. It is the only radio station in the country that broadcasts news and current affairs 24 hours a day. The station is owned by the Albanian government and is part of the Albanian Radio and Television Corporation (RTSH).

Albania News 24 TV provides news and current affairs programming from Albania and around the world. It also broadcasts a variety of music, sports, and entertainment programs. The station is available on FM, satellite, and online streaming.

Albania News 24 TV is committed to providing accurate and up-to-date news and information to its listeners. It is also dedicated to promoting Albanian culture and values. The station is a trusted source of news and information for Albanians both in Albania and abroad.
Country: Albania
Languages: Albanian

Similar Stations