Mix Megapol Göteborg

Mix Megapol Göteborg

Listen Mix Megapol Göteborg

Mix Megapol Göteborg

Mix Megapol Göteborg är en av de mest populära radiostationerna i Göteborgsområdet och sänder dygnet runt på 107,3 MHz. Stationen tillhör Mix Megapol-nätverket och spelar en blandning av modern popmusik och klassiska hits från 80-talet och framåt.

Mix Megapol Göteborg har en bred lyssnarskara och riktar sig till en ung och trendmedveten publik. Programledarna är välkända profiler som är kända för sin humor, sin värme och sitt engagemang i lokalsamhället. De håller lyssnarna uppdaterade om nyheter, väder och trafik, samtidigt som de bjuder på underhållande intervjuer med kändisar och vanliga människor.

Stationen sänder även ett antal populära program som "Megapol Morgon", "Megapol Lunch" och "Megapol Eftermiddag", där lyssnarna kan delta i tävlingar, önska låtar och diskutera aktuella ämnen. Varje lördagkväll sänder Mix Megapol Göteborg också en live-mix med de senaste hitsen och remixerna från några av världens mest kända DJ:ar.

Mix Megapol Göteborg är också känd för sitt engagemang i lokalsamhället och stödjer regelbundet olika välgörenhetsorganisationer och evenemang i Göteborgsområdet. Stationen har också ett nära samarbete med lokala artister och musikscener och är stolt över att stödja den lokala musikscenen i Göteborg.

Med sitt breda utbud av musik, underhållning och lokala nyheter är Mix Megapol Göteborg en av de mest populära radiostationerna i Göteborgsområdet och ett viktigt nav i det lokala samhället.
Languages: Swedish
You can listen : Adele, Ed Sheeran, The Weeknd, Dua Lipa, Justin Bieber, Lady Gaga, Coldplay, Katy Perry, Taylor Swift, Maroon 5, Sia, Calvin Harris, Rihanna, David Guetta, Drake, Shawn Mendes, Zara Larsson, Post Malone, Ariana Grande, Avicii, Charlie Puth, OneRepublic, Halsey, Imagine Dragons, Camila Cabello, Lewis Capaldi, Lizzo, Jonas Brothers, Tove Lo, Bebe Rexha, Sam Smith, Lauv, Kygo, Marshmello, P!nk, Billie Eilish, Sigala, The Chainsmokers

Similar Stations